КОРИСТУВАЧА УГОДА

Основні поняття

  • Відвідувач Сайту - особа, що відвідала сайт natochka-official.com без мети розміщення Замовлення.

  • Користувач - фізична особа, відвідувач Сайту, що приймає умови угоди і хто хоче оформити Замовлення на сайті natochka-official.com.

  • Покупець - Користувач, що розмістив Замовлення на сайті natochka-official.com з метою придбання товару для особистих потреб.

  • Продавець - Natochka або інша юридична особа або фізична особа-підприємець, товар яких розміщений в Інтернет-магазині.

  • Інтернет-магазин - Інтернет-сайт, розташований в мережі інтернет за адресою natochka-official.com, де представлені Товари, пропоновані Продавцем для придбання, а також умови оплати і доставки Товарів Покупцям.

  • Сайт - natochka-official.com.

  • Сторінка Продавця - сторінка Сайту, що містить відомості про умови продажу, доставки, реалізовуються Продавцями, відмінними від Natochka, а також іншу інформацію, що є суттєвою для укладення та виконання договору купівлі-продажу Товару. Сторінка Продавця доступна по посиланню, розміщеної на сторінці з описом Товару під кнопкою «Додати в корзину».

  • Товар - аксесуари та інші товари, представлені до продажу на Сайті Продавця.

  • Замовлення - належним чином оформлений запит Покупця на придбання і доставку за вказаною Покупцем адресою Товарів, обраних на Сайті.

  1. загальні положення

    1. Продавець здійснює продаж Товарів через Інтернет-магазин за адресою natochka-official.com або ж через мобільні додатки Natochka для операційних систем iOS і Android.

    2. Замовляючи Товари через Інтернет-магазин, Користувач погоджується з умовами продажу Товарів, викладеними нижче (далі - Умови продажу товарів), а щодо Товарів, що реалізується не Natochka, але іншими юридичними особами та / або індивідуальними підприємцями, також з умовами продажу і доставки Товарів , розміщеними на сторінках відповідних Продавців, що містять інформацію про умови продажу і доставки Товару такими юридичними особами / індивідуальними підприємцями. У разі незгоди Користувач зобов'язаний негайно припинити використання сервісу і покинути сайт natochka-official.com.

    3. Ці Умови продажу товарів, а також інформація про товар, представлена на Сайті, є публічною офертою відповідно до ст. 633 Цивільного кодексу України.

    4. Ці умови можуть бути змінені Продавцем в односторонньому порядку без повідомлення Користувача / Покупця. Нова редакція Умов набуває чинності з моменту її опублікування на Сайті, якщо не буде передбачено інше.

    5. Угода (далі - Угода) вступає в силу з моменту відправки Покупцеві Продавцем електронного підтвердження прийняття Замовлення при оформленні Покупцем Замовлення без авторизації на Сайті.

    6. В рамках Замовлення Natochka надає Користувачеві інформаційний супровід укладеного Користувачем з Продавцем Договору.

 

  1. Предмет згоди

    1. Предметом Угоди є надання можливості Користувачеві купувати для особистих, сімейних, домашніх і інших потреб, не пов'язаних із здійсненням підприємницької діяльності, Товари, представлені в каталозі Інтернет-магазину за адресою natochka-official.com.

    2. Дана Угода поширюється на всі види Товарів і послуг, представлених на Сайті, поки такі пропозиції з описом присутні в каталозі Інтернет-магазину.

  2. Реєстрація на сайті

    1. Реєстрація на Сайті здійснюється за допомогою спливаючого вікна «Реєстрація».

    2. Реєстрація на Сайті не є обов'язковою для оформлення Замовлення.

    3. Продавець не несе відповідальності за точність і правильність інформації, що надається Користувачем при реєстрації.

Товар та порядок здійснення покупки

    1. Продавець забезпечує наявність на своєму складі Товарів, представлених на Сайті. Супроводжуючі Товар фотографії є простими ілюстраціями до нього і можуть відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду Товару. Супроводжуючі Товар опису / характеристики не претендують на вичерпну інформативність і можуть містити друкарські помилки. Для уточнення інформації по Товару Покупець повинен звернутися в Службу підтримки клієнтів. У разі відсутності замовлених Покупцем Товарів на складі Продавця, останній має право виключити вказаний Товар із Замовлення / анулювати Замовлення Покупця, повідомивши про це Покупця шляхом направлення відповідного електронного повідомлення на адресу, вказану Покупцем при реєстрації. Покупець несе повну відповідальність за надання неправдивих відомостей, що спричинило за собою неможливість належного виконання Продавцем своїх зобов'язань перед Покупцем.

    2. У разі скасування повністю або частково передплаченого Замовлення вартість анульованого Товару повертається Продавцем Покупцю способом, яким Товар був оплачений.

    3. Замовлення Покупця оформлюється відповідно до процедур, зазначених на Сайті. Після оформлення Замовлення на Сайті Покупцеві надається інформація про передбачувану дату доставки шляхом надсилання електронного повідомлення на адресу, вказану Покупцем при реєстрації, або по телефону. Менеджер, який обслуговує дане Замовлення, уточнює деталі Замовлення, погоджує дату доставки, яка залежить від того, яке юридична особа / індивідуальний підприємець є Продавцем замовленого Покупцем Товару, наявності замовлених Товарів на складі Продавця і часу, необхідного для обробки і доставки Замовлення.

    4. Очікувана дата передачі Замовлення в Службу доставки повідомляється Покупцю менеджером, обслуговуючим Замовлення, по електронній пошті або при контрольному дзвінку Покупцеві. Дата передачі Товару може бути змінена Продавцем в односторонньому порядку в разі наявності об'єктивних, на думку Продавця, причин.

  1. Доставка замовлення

    1. Товар доставляється поштовим оператором у вигляді поштового відправлення з післяплатою. Способи, а також приблизні терміни доставки Товарів вказані на Сайті в розділі «Доставка»; Затримки в доставці можливі зважаючи на непередбачені обставини, що сталися не з вини Продавця.

    2. При доставці Замовлення вручається Покупцеві або третій особі, зазначеному в замовленні в якості одержувача (далі Покупець і третя особа іменуються «Одержувач»). При неможливості отримання Замовлення, сплаченого за допомогою готівкового розрахунку, зазначеними вище особами, Замовлення може бути вручений особі, якій може надати відомості про замовленні (номер відправлення і / або ПІБ отримувача), а також оплатити вартість замовлення в повному обсязі особі, яка здійснює доставку Замовлення.

    3. Вартість доставки кожного Замовлення розраховується індивідуально, виходячи з відомостей про Продавця замовленого Товару, ваги Товару, регіону та способу доставки, а також (в разі необхідності) форми оплати, і вказується на Сайті на останньому етапі оформлення Замовлення. Обов'язок Продавця передати товар Покупцю вважається виконаним в момент отримання Покупцем відправлення, як цей момент визначається відповідно до діючих правил поштового зв'язку.

      1. Порядок доставки та розкриття Відправлень, що містять товар, визначається діючими правилами поштового зв'язку.

    4. Користувач розуміє і погоджується з тим, що:
      здійснення доставки - окрема послуга, яка не є невід'ємною частиною придбаного Покупцем Товару, виконання якої закінчується в момент отримання Одержувачем Товару і здійснення платежу за нього. Претензії до якості придбаного Товару, що виникли після отримання та оплати Товару, розглядаються відповідно до Закону України «Про захист прав споживачів» та гарантійними зобов'язаннями Продавця. У зв'язку з цим придбання Товару з доставкою не дає Покупцеві право вимоги доставки придбаного Товару з метою гарантійного обслуговування або заміни, не дає можливості здійснювати гарантійне обслуговування або заміну Товару виїхавши до Покупця і не має на увазі можливість повернення вартості доставки Товару у випадках, коли Покупець має право на повернення грошей за Товар як такої, відповідно до Закону України «Про захист прав споживачів».

  2. Оплата товару

    1. Ціна товару вказується в гривнях і включає в себе податок на додану вартість у разі, якщо відповідний Продавець застосовує загальну систему оподаткування. Сума замовлення складається з вартості замовлених товарів.

    2. Ціна Товару вказується на Сайті. Що стосується неправильного вказівки ціни замовленого Покупцем Товару, Продавець інформує про це Покупця для підтвердження Замовлення по виправленої ціною або анулювання Замовлення. При неможливості зв'язатися з Покупцем дане Замовлення вважається анульованим.

    3. Ціна Товару на Сайті може бути змінена Продавцем в односторонньому порядку. При цьому ціна на замовлений Покупцем Товар зміні не підлягає.

    4. Оплата Товару здійснюється Покупцем:

      1. готівковими коштами при одержанні Замовлення в сумі, що відповідає сумі Замовлення, зазначеної на Сайті з урахуванням знижок;

      2. безготівковими коштами з використанням банківських карт при оформленні Замовлення в сумі, що відповідає сумі Замовлення, зазначеної на Сайті з урахуванням знижок.

    5.  Політика обміну і повернення

Ми сподіваємося, що Ви залишилися задоволеними покупкою. Однак, якщо ви хочете обміняти своє замовлення або надіслати запит на повернення коштів, зверніть увагу, що обмін повинен бути відправлений назад в протягом 14 днів з моменту отримання замовлення.

Будь ласка, переконайтеся, що товар (и) знаходяться в первісному стані, а упаковка з усіма прикріпленими бирками не пошкоджена. Для отримання альтернативних товарів розмістіть нове замовлення на нашому веб-сайті або, як альтернатива, зв'яжіться з нашою службою підтримки клієнтів:  natochka.accessories@gmail.com

Всі поштові послуги та обміни оплачуються замовником.

  1. відповідальність

    1. Продавець не несе відповідальності за шкоду, заподіяну Покупцеві внаслідок неналежного використання Товарів, придбаних в Інтернет-магазині.

 

  1. Конфіденційність і захист інформації

    1. Персональні дані Користувача / Покупця обробляється відповідно до Закону України від 01 червня 2010 № 2297-VI «Про захист персональних даних».

    2. Особисті дані збираються виключно з метою дотримання вимог, що діють в сфері регулювання податкових відносин, відносин у сфері бухгалтерського обліку та відносин у сфері реклами. Термін зберігання і обробки персональних даних становить 5 років.

    3. При реєстрації на Сайті Користувач надає наступну інформацію: Прізвище, Ім'я, адреса електронної пошти, номер контактного телефону та пароль для доступу до Сайту.

    4. Надаючи свої персональні дані при реєстрації на Сайті, Користувач погоджується на їх обробку Продавцем, в тому числі і з метою просування Продавцем товарів та послуг.

    5. Продавець використовує персональні дані Користувача / Покупця:

      1. для реєстрації Користувача на Сайті;

      2. для виконання своїх зобов'язань перед Користувачем / Покупцем;

      3. для оцінки та аналізу роботи Сайту;

      4. для визначення переможця в акціях, що проводяться Продавцем.

      5. Продавець має право відправляти інформаційні, в тому числі рекламні повідомлення, на електронну пошту і мобільний телефон Користувача / Покупця з його згоди. Користувач / Покупець має право відмовитися від отримання рекламної та іншої інформації без пояснення причин відмови. Сервісні повідомлення, що інформують Користувача / Покупця про замовлення і етапах його обробки, відправляються автоматично і не можуть бути відхилені Користувачем / Покупцем.

    6. Продавець має право використовувати технологію «Cookies». «Cookies» не містять конфіденційну інформацію і не передаються третім особам.

    7. Продавець отримує інформацію про ip-адресу відвідувача Сайту www.Natochka.ua. Дана інформація не використовується для встановлення особистості відвідувача.

    8. Продавець не несе відповідальності за відомості, надані Користувачем / Покупцем на Сайті в загальнодоступній формі.

    9. Продавець має право здійснювати записи телефонних розмов з Користувачем / Покупцем. При цьому Продавець зобов'язується: запобігати спробам несанкціонованого доступу до інформації, отриманої в ході телефонних переговорів, і / або передачу її третім особам, які не мають безпосереднього відношення до виконання Замовлень, відповідно до Закону України від 02.10.1992 року № 2657-XII «Про інформації ».

  2. Термін дії Публічної оферти

    1. Справжня Публічна оферта вступає в силу з моменту його акцепту Відвідувачем Сайту / Покупцем, і діє до моменту відкликання акцепту Публічної оферти.